KNUDSØSKOLEN

Billedet på sidehoved

BEDRE LÆRING GENNEM TRYGHED OG NÆRVÆR

 • Jesper Thygesen den 06-10-2015
  Se mudderruten her - https://youtu.be/G1iXSqaoCvw
 • Jesper Thygesen den 01-10-2015
  Kost -og kropuge 2015

  Kære forældre.

  Èn af de mange gode traditioner vi har her på skolen er kost og krop-ugen i uge 41, d.v.s ugen før efterårsferien. Her sætter vi fokus på kroppen og den kost, vi “fodrer” kroppen med.

  Ugen vil for 4. , 5. og 6. klasse bestå af skovaktiviteter, alternativ idræt i turneringsform og for 0. , 1. , 2. og 3. klasse skolegårdslege, strandaktiviteter og vores energibank. Fælles for alle er OL- dagen og vores nye atletikdag. Vi slutter ugen af med skolernes motionsdag om fredagen.
  Energibanken er en aktivitet, hvori børnene “låner”(spiser) forskellige madprodukter med forskelligt fedtindhold, hvorefter de “betaler af” ved at forbrænde maden i forskellige fysiske værksteder.

  Da vi jo stort set er ude hele dagen ugen igennem, skal I huske på at børnene skal være klædt på efter vejret - ekstra sko og strømper kan være meget værd! Påklædningen skal på den ene side tage hensyn til vejret, men på den anden side skal børnene også kunne bevæge sig frit og ugeneret af tøjet. Gummistøvler og ubekvemt tøj tager således en del af glæden ved at bevæge sig!

  Husk madpakke til hele dagen.
  De dage hvor vi ikke er på skolen, skal jeres børn have en drikkedunk med.

  Skolernes motionsdag om fredagen får en ny aktivitet. En trailrute eller som vi hellere vil kalde det - en mudderrute. De børn der vælger mudderruten skal i bad efter løbet.
  Børnehaven deltager også i skolernes motionsdag.

  Skulle du som forældre have lyst til at deltage i skolernes motionsdag eller have lyst til at hjælpe til en af dagene, så hører vi gerne fra dig.

  Se programmet for ugen her.pdf
  Der vil ikke være lektiecafé i uge 41

  Mvh
  Jesper
   
 • Jesper Thygesen den 25-09-2015
  Kort Nyt fra skolebestyrelsesmøde den 23. september 2015
  skrev Heidi Sommerlund Jensen
  • Kirsten er vikar for Jacob i børnehaven som pt. er sygemeldt.
  • Der har været afholdt sensommerfest i børnehaven og der har været en arbejdsdag i børnehaven
  • Elevrådet på skolen er etableret og de har flere gode ideer, som skolen vil kigge på
  • Klubben har været til rollespil i Skanderborg
  • "Klubbernes dag" er aflyst men vores klub arbejder på en alternativ aktivitet til erstatning
  • SFO'en har haft et lille yoga hold om tirsdagen, med plads til 10 børn – der er 2 gange tilbage i denne omgang ud af 4.
  • Der søges i øjeblikket efter en barselsvikar for Lone I SFO'en. Vikaren starter efter efterårsferien.
  • Afledt af forældremøde i børnehaven har forældre til børn i Hulen udfyldt et spørgeskema om "Hulen". Ledelsen arbejder i øjeblikket med besvarelserne og hvilke ønsker fra forældrene der kan imødekommes
  • Den obligatoriske lektiecafe er igang. For ældste team består lektiecafeen for disse 3 klasser af 2 pædagoer og 2 faglærere, hvoraf en er gangvagt mellem de 3 klasser. Yderligere om lektiecafeen og skolens lektiepolitik findes i de 2 vedhæftede dokumenter
  • Det undersøges hvorvidt en eksisterende busrute kan bøjes/udvides, således at der kan komme en senere busrute til Kildebjerg med busskifte på stationen i Ry.
  Lektiecafe.pdf  &  Lektiepolitik.pdf