KNUDSØSKOLEN

BEDRE LÆRING GENNEM TRYGHED OG NÆRVÆR

• Jesper Thygesen den 02-09-2015
    Etablering af signalanlægget i Tulstrupkrydset
    - og 2 minus 1 vej mellem Knudsøskolen og Javngyde.

Skanderborg Kommune sætter nyt signalanlæg op i krydset Randersvej / Tulstrupvej.

Målet er, at skabe større trafiksikkerhed, øge fremkommeligheden for bilisterne fra Tulstrupvej og at sikre de krydsende trafikanter.
    Signalanlægget vil altid være grøn på Randersvej, men skifter når der kommer trafik fra Tulstrupvej. Hvis man kører for stærkt på Randersvej, vil signalanlægget registrere det og skifte til rød.

Arbejdet begynder midt i september og forventes at tage omkring 4-8 uger. (afhængig af hvad der ligger under jorden, hvor der skal graves). Mere information tilgår når arbejdes påbegyndes.

I forbindelse med arbejdet ændrer man strækningen på Tulstrupvej mellem Knudsøskolen og Javngyde til en 2 minus 1 vej. Det sker for at gøre plads til de lette trafikanter og sikre en større afstand mellem lette trafikanter og bilisterne. Strækningen snævres ind med en bred kantbane i begge sider, til et fælles kørespor på 3,5 m, svarende til en smal vej.
    Det betyder, at du som bilist i princippet skal dele køresporet med evt. modkørende bilister, og at du skal placere dig midt på vejen, når der ikke er modkørende trafik. Det kræver at hastigheden på strækningen sættes ned til 60 km/t og 50 km/t.

Der sættes skilte op langs Tulstrupvej, der fortæller hvordan du skal forholde dig, når du kører i bil på strækningen.

Se plantegningen »her« (den er i pdf-format og skal forstørres)

• Jesper Thygesen den 28-08-2015
    Kære Forældre

Skolens kommunikation med forældrene foregår primært gennem ForældreIntra.

Brugernavn og kode til Forældreintra får du af dit barns klasselærer. Skulle der opstå problemer med dit login, skal du kontakte skolens kontor.

Login-siden finder I ved at trykke på "ForældreIntra" øverst til højre på skolens hjemmeside.

Jeg vil gerne opfordre til, at I sætter jer ind i Forældreintras mange muligheder. Der findes små videoklip, som vejleder forældre i, hvordan hvert enkelt punkt i Forældreintra fungerer.

Videovejledningerne finder I på følgende side: www.laerit.dk

ForældreIntra finde også til mobiltelefonen og kan findes på følgende side: www.knudsoeskolen.dk/mobil

Jesper Thygesen