KNUDSØSKOLEN

BEDRE LÆRING GENNEM TRYGHED OG NÆRVÆR

• Jesper Thygesen den 24-02-2017

Kort nyt

Efter 3 år som formand, har Marianne valgt at overdrage formandsposten til Sanne.

Der er kommet forslag fra en forælder omkring frugtordning i skolen. Vi undersøger mulighederne for en frugtordning i SFO'en.

Der er afholdt åben skole, hvor børnene viste de kreative fag til forældrene.

Der er fastelavnsfest fredag den 24. februar. Husk at børnene skal komme udklædt.

Husk at der er skoleovertagelsesdag den 22. marts.

• Jesper Thygesen den 21-02-2017
    Evaluering af 2 minus 1 vejen på Tulstrupvej mellem Knudsøskolen og Javngyde

Vi beder beboerne om at bruge 5 min på at deltage i en spørgeskemaundersøgelse.

Der er gået godt og vel et år siden, at Vej og Trafik lavede 2 minus 1 vejen mellem Javngyde og Knudsøskolen. Derfor gennemføres der nu en spørgeskemaundersøgelse som en del af evalueringen
    Den skal vise fordele og ulemper ved vejtypen, indretning m.v.

Spørgeskemaet findes her:

linket kan også findes via Skanderborg Kommunes hjemmeside, borger, Veje og trafik, trafik. Nederst står der: Evaluering af 2 minus 1 vejen på Tulstrupvej mellem Knudsøskolen og Javngyde.

Erfaringer med disse veje fra andre steder i landet viser, at der generelt er:
    •          lavere hastighed og mere respekt for hastighedsbegrænsningen
    •          et øget antal cyklister
    •          øget tryghed blandt cyklisterne