KNUDSØSKOLEN

BEDRE LÆRING GENNEM TRYGHED OG NÆRVÆR

Lone Diget den 17-04-2015
    SKOLEFEST d. 23-4 kl. 18.30-21.30
    Yngste team viser skuespillet "Det Halfdanske univers" og bagefter er der aktiviteter, musik, kaffe, kage og is. Billetter kan købes for 25,-kr. ved indgangen. Kaffe og kage kan indløses ved aflevering af billet.
    Vi glæder os til at se jer smiley

Hilsen yngste team.
  • Jesper Thygesen den 30-03-2015
    Kort nyt fra bestyrelsesmøde den 25. marts 2014

* Generelt kommunikeres om arrangementer på skolen via forældreintra både på forsiden og i klassens kalender. I kalender ses arrangementer i kommende måneder.
    * Forældreovertagelsesdagen. Få frivillige har meldt sig. Sidste gang meldte 30 frivillige sig. Alle er velkomne - forældre, onkler, tanter, bedsteforældre som kan afse et par timer eller hele dagen den 29.5.15. Tilmelding til Lisa (lisaborglum@hotmail.com)
    * 7 lærere fra skolen har været på en interessant Comenius tur til Irland. Det var spændende at observere og konstatere forskelle og ligheder mellem en dansk og en irsk skole
    * På fredag er det skolernes sangdag og der er øvet på sangene - nogle af dem blev præsenteret i musikcafeen i tirsdags
    * Klubben har med succes indført 2 Ipad frie dage